Polen winterreis

Beschrijving

Met trots presenteert 4x4vakantie.nl de Polen Winterreis. Een avontuurlijke 4×4 reis in winterse omstandigheden voor echte terreinwagens en avonturiers. De reis is in Zuid Polen tegen de Tsjechische grens, bekend van het Sudetengebergte en dichtbij de Duitse grens. Polen kent streng winterweer en de mensen zijn hierop ingesteld.
Met een groep terreinwagens gaan we het avontuur aan met de weersomstandigheden en het ruige landschap. Goed materiaal is noodzakelijk, zoals zware kwaliteit sneeuwkettingen, sneeuwschep, sleeplint en ander bergingsmateriaal.
Het wordt niet alleen maar 4×4 rijden in de kou. We hebben uitstekende hotels met zeer goede spijzen en dranken langs de routes liggen.
Er zijn tijdens de reis extra activiteiten mogelijk in het winterlandschap, zoals skiën, een nachtelijke excursie met paard en slee en cross country skiën. Andere activiteiten zijn op aanvraag mogelijk.

Programma

Dag             Omschrijving
Zaterdag `s Avonds aankomst in het hotel.
Zondag ontbijten en daarna vertrekken, afhankelijk van omstandigheden sneeuwkettingen monteren. We rijden moeilijke tracks en over open velden. Lunch buiten bij een kampvuur. Na het avondeten kan er een nacht activiteit georganiseerd worden.
Maandag Na een goed ontbijt rijden we over uitdagende tracks. We komen langs skigebieden. Indien mogelijk overnachten we in een hotel in een skigebied. `s Avond verschillende activiteiten mogelijk.
Dinsdag  Na het ontbijt vertrekken we over de winterse tracks. Onderweg mogelijkheid om te skiën. `s Avond eten en overnachten in een klassiek kasteel (mits beschikbaar).
Woensdag Vandaag rijden we langs de Tsjechische grens door de bergen. Meestal met veel sneeuw. Mogelijkheid om te gaan skiën. We proberen weer in het kasteel te eten en overnachten. `s Avond spookzoeken in de donkere kelders van het kasteel.
Donderdag Na het ontbijt trekken we verder door het winterlandschap. Mogelijkheid om met auto en autoband er achter over de sneeuw te rijden. `s Avonds eten en slapen in een goed hotel.
Vrijdag vandaag 4wd routes door jachtgebieden. Laatste diner in comfortable hotel.
Zaterdag Ontbijt en daarna vertrekken naar huis.

Het programma kan veranderen, afhankelijk van weersomstandigheden en beschikbaarheid van hotels. We bieden altijd het beste programma bij de omstandigheden die er dan gelden. Aan dit programma kunnen geen rechten worden ontleend.

Data en prijzen

In het voorjaar 2019 gaan we weer een Polen winterreis organiseren. Via het tabblad ‘Aanmelden’ kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent. Binnenkort ontvang je dan uitgebreide informatie over deze reis.

Kaart

Op onderstaande kaart kun je zien in welk gebied de reis plaats vindt.

Foto's

Aanmelden

Met onderstaand formulier kun je je interesse voor deze reis aanmelden. Binnenkort ontvang je van ons uitgebreide informatie over de reis.

Uw voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Uw e-mailadres

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Vast telefoonnummer

Mobiel telefoonnummer

Voornaam bijrijder

Tussenvoegsel bijrijder

Achternaam bijrijder

E-mailadres bijrijder

Mobiel telefoonnummer bijrijder

Aantal volwassenen

aantal kinderen

Leeftijden kinderen

Merk auto

Type auto

Bouwjaar auto

Opmerking, vragen of wensen