Aragon, Noord Spanje

Beschrijving

Sinds 2010 is deze reis een vervolg op de route van de reis Catalaanse Pyreneeën. Deze nieuwe reis is anders van opzet als de reis die we al een aantal jaar in ons programma hebben onder de naam Catalaanse Pyreneeën. Deze nieuwe route is een vervolg op de route van de Catalaanse Pyreneeën. We starten in de buurt van Tremp en reizen richting het westen naar Pamplona. Een zeer afwisselende reis met veel onverharde tracks. Deze regio is nog een echte wildernis met weinig inwoners, laat staan toeristen. Naast de mooie routes en ruige natuur bezoeken we ook leuke bezienswaardigheden op de route. Zo komen we door verlaten dorpjes, vervallen hermitages en het schitterend gelegen Muro deRoda. De route gaat langs de meeste geweldige rotsformaties zoals die bij Riglos de Mallos en we bezoeken het beroemde kasteel van Loarre. Een van de hoogte punten zullen de offroad tracks door het natuurgebied Bardenas Reales zijn. De reis eindigt bij een gierenkloof waar je de gier in het wild kan bewonderen.

Tijdens de reis overnachten we 1 nacht in een Casa (traditioneel hotel) en de andere nachten op verschillende campings. Daarom is het aan te raden om met een eenvoudige kampeeruitrusting te komen die makkelijk is op te bouwen en af te breken.

Inbegrepen bij deze reis: begeleiding door een Nederlandse reisleider, technische ondersteuning en overnachtingen op de campings en in de Casa.
Niet inbegrepen bij deze reis: maaltijden, drinken, heen- en terugreis, eigen brandstof en overige eigen autokosten.
Omdat deze reis een echte trektocht is zal er af en toe over asfalt gereden moeten worden. Dit zijn over het algemeen kleine weggetjes door een schitterend landschap.
Honden zijn welkom op deze reis, de kosten die campings in rekening brengen komen voor eigen rekening. Honden zijn niet toegestaan in de Casa op donderdag.
Minimum aantal auto`s is 3 en maximum aantal auto`s is 5.

Programma

Dag Omschrijving
zondag Eind van de middag start het programma. Ontvangst door de reisleider op de camping en kennismaking met de andere deelnemers.
maandag eerste etappe wordt gereden. Eind van de middag aankomst bij de tweede camping of eventueel herberg).
dinsdag etappe langs een verlaten dorp, een vervallen hermitage en het schitterend gelegen Muro deRoda. Overal is voldoende gelegenheid om te stoppen en rond te kijken. `s Avonds overnachten op een camping.
woensdag etappe langs het nationale park Sierra de Guara. We eindigen bij het plaatsje Loarre en haar beroemde kasteel.
donderdag in de ochtend een bezoek aan het imposante kasteel van Loarre. Daarna vervolgen wij onze tocht langs o.a. de rotsformatie van Riglos de Mallos. We eindigen de dag in een Casa, middenin het oude en mooie stadje Uncastillo.
vrijdag etappe naar Bardenas Reales, een van de hoogtepunten van deze reis. Een schitterende semi-woestijn in Navarra. We rijden hier over verschillende onverharde tracks door het gebied. `s Middags komen we bij de laatste camping aan bij een gierenkloof.
zaterdag Zaterdagochtend einde van het programma en neemt de reisleider afscheid. Als je tijd over hebt kun je nog langer blijven en de omgeving verder verkennen, bijvoorbeeld met een bezoek aan Pamplona (circa 35 kilometer verder).

 

Data en prijzen

Datum Verblijf Op basis van Prijs per persoon* Beschikbaarheid
28 april t/m 4 mei 2019 Campings/hotel Logies 495,- euro Ja
Najaar volgt nog Campings/hotel Logies 495,- euro Ja

* De prijzen zijn op basis van 2 volwassenen per auto. Bij 1 volwassenen geldt een meerprijs van € 96,-

Kinderen
De aard van deze reis maakt deze minder geschikt voor kinderen.
Uiteraard zijn kinderen wel welkom en berekenen wij 145 euro per kind.

Kaart

Deze kaart is ter indicatie en geeft de route globaal weer. Dit is niet de exacte route zoals wij hem rijden.

Foto`s en video

 

Boekingsformulier

Kies de gewenste reisdatum
Aragon 28 april t/m 4 mei 2019Najaar 2019 volgt nog

Uw voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Uw e-mailadres

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Vast telefoonnummer

Mobiel telefoonnummer

Voornaam bijrijder

Tussenvoegsel bijrijder

Achternaam bijrijder

E-mailadres bijrijder

Mobiel telefoonnummer bijrijder

Aantal volwassenen

aantal kinderen

Leeftijden kinderen

Merk auto

Type auto

Bouwjaar auto

Opmerking, vragen of wensen

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google 'Privacy Policy' en 'Terms of Service' zijn van toepassing.

WhatsApp groep

Meld je aan voor een of meerdere WhatsApp groep(en). In de groep delen we informatie en ervaringen met oud reizigers en toekomstige reizigers. Het is altijd mogelijk om je af te melden voor de groep.

Je voor- en achternaam *

Je mobiele telefoonnummer *

Je e-mail adres *

Voor welke WhatsApp groep(en) wil je aanmelden? *

Marokko 4x4 reisServië 4x4 vakantieAragon, Noord Spanje 4x4 vakantieCatalaanse PyreneeënAnders, namelijk: