Zweden kampeervakantie - 7 dagen

Deze reis is op aanvraag. Prijzen en programma op deze website zijn een voorbeeld. Prijzen zijn vanaf en afhankelijk van de activiteiten.

Vanaf de camping in midden Zweden organiseren we 4×4 tours en outdoor activiteiten. We kunnen een reisprogramma op maat maken van 1 tot meerdere dagen. Op deze pagina is een voorbeeldprogramma uitgewerkt met verschillende activiteiten en tochten. Heb je interesse in deze reis neem dan contact op via onderstaand formulier. Reisdata zijn mogelijk in de zomervakantie en op aanvraag.

Zweden, het land van de meren en bossen. De ideale bestemming voor 4×4 vakantiegangers en kampeerders.

Bekijk het voorbeeld reisprogramma en laat ons weten wat jouw wensen zijn.

Deze reis is op aanvraag. Prijzen en programma op deze website zijn een voorbeeld. Prijzen zijn vanaf en afhankelijk van de activiteiten.

dag1
Activiteit 1

Wandeling Långvattnet.

Een mooie wandeling langs meren en over heuvels. Dit gebied is ontstaan door de gevolgen van de IJstijd. Grote hoeveelheden ijs waren opgesloten tussen stuwwallen en zo zijn de meren in dit gebied ontstaan. Enorme stenen zijn door het ijs achtergelaten. 10 km wandelroutes. Deze activiteit is zelfstandig goed te doen.

dag2
Activiteit 2

Tweedaagse tocht Stockholmsgatan

Op zoek naar Stockholmsgatan, een prachtige kloofwandeling in de bossen van Midden-Zweden. We beginnen met een prachtige rit door de bossen van Zweden. Ongeveer 80 km met halverwege een gezellige koffiepauze. Aankomst Stockholmsgatan. Prachtige kloofwandeling. 5 km. Daarna overnachten op een wildkampeerplek. Ontspanning. Vissen en zwemmen. Vrij kamperen. Op deze plek is geen toilet aanwezig.
Terugreis naar de camping. Met onderweg een bezoek aan een grot. Bij deze grot is een klim- en klauterparcours voor kinderen.
Deze dagen kunnen alleen onder leiding van een gids gemaakt worden.

dag3
Activiteit 3

Kanotocht op de Roån rivier

Bijzondere tocht door het Zweedse bos. Ongeveer 4 uur varen met lichte stroom mee. Genieten van de stilte. Ontmoetingen met eland , bever en visarend mogelijk. Je wordt vanaf de camping weggebracht en opgehaald. Onderweg kan je af en toe aanleggen om te lunchen of te zwemmen. Je kan gebruik maken van onze kano. Meerdere kano’s huren is ook mogelijk. € 30,00 per dag per kano.

dag4
Activiteit 4

Driedaagse tocht naar de Stekkenjokk (incl Wildernisroute)

Op weg naar de Noorse grens. Een prachtige hoogvlakteweg ligt voor ons. Deze weg is open van 1 juli tot 1 sept. Grote rendierkuddes lopen hier langs je auto. En de vergezichten zijn prachtig. Onderweg zien we watervallen en snelstromende rivieren. We overnachten op de camping bij Fatmomakke, een eenvoudige camping, bijna wildkamperen. Volgende dag bezoeken we Fatmomakke, een Lappen- nederzetting. Vandaar trekken we door naar Dorothea en overnachten daar op de camping. De derde dag maken we een prachtige rit door de Wildernis.( een deel van de Wildernisroute) De drie merentocht. We komen langs mooie rustplekken, rivieren en vergezichten. Van hieruit reizen we terug naar de camping. In deze tocht zitten twee overnachtingen en er gaat een gids mee.

dag5
Activiteit 5

Rotstekeningen Näsåker

Achter de elektriciteitscentrale is een oude kustlijn omhoog gekomen. Op deze kustlijn zijn 3000 rotstekeningen gevonden. Deze zijn prachtig te zien. Een rit van 45 km brengt je op de plaats van bestemming. In het dorp is nog een klein museum over het ontstaan van de tekeningen. Mooie dagtocht.

Reisarrangement

  • 4x4 kampeervakantie
  • Activiteiten op aanvraag
  • Verschillende 4x4 tours op aanvraag
  • Nederlandse begeleiding aanwezig

Stuur je informatieaanvraag met onderstaand formulier

Zweden kampeervakantie
From €149
per Volwassenen

Trip Facts

  • Eigen 4x4
  • Vanaf 1 auto
  • Campings en bivaks
  • 7 dagen

Deel deze pagina