IJSLAND

Menukaart activiteiten

Beste IJsland reiziger,

Tijdens de IJsland reis gaan we prachtige plaatsen bezoeken en mooie onverharde tracks rijden. Onderweg zijn er aanvullende activiteiten mogelijk. Hieronder kun je kenbaar maken welke activiteiten je wel/niet wilt doen. Voor de heenreis naar de ferry kun je ook aangeven of je samen met mij rijdt of op eigen gelegenheid. Ik zie graag je keuzes tegemoet.

Avontuurlijke groet,

Henry van Vliet

Heenreis

  1. Samen met Henry vanaf Staphorst naar Hirtshals reizen. Vertrek is zondagochtend.
  2. Zelfstandig naar Hirtshals reizen. Maandagavond aanwezig zijn op de camping bij Hirtshals.
Heenreis *

Walvis tour Húsavík

In het Noorden bezoeken we de havenplaats Húsavík. Vanuit de haven kunnen we een tour van circa 3 uur maken en walvissen spotten. Ga je niet mee de zee op dan kun je Húsavík bezoeken. Kostenindicatie € 160,- pp.

Walvis tour *

Onder de gletsjer

Vanuit Husafell kun je de tunnels onder de Langjokull gletsjer bezoeken. Met een grote 8x8 MAN vrachtwagen worden we de gletsjer op gereden en daarna neemt de gids ons mee de tunnels in. Meer info vind je hier. Duur 2 - 3 uur Kostenindicatie € 160,- pp.

Onder de gletsjer *

Reykjavik bezoeken

Op eigen gelegenheid Reykjavik bezoeken. Je hebt ongeveer een halve dag in Reykjavik. We treffen elkaar aan het eind van de dag weer op de camping.

Reykjavik bezoeken *

Boottocht Jökulsárlón gletsjermeer

Beroemd gletsjermeer met drijvende ijsbergen waar je zeehonden en vogels kunt spotten. Je kunt met een amfibievoertuig een rondvaart van circa 30 minuten maken. Kosten zijn circa € 40,- pp. Ga je niet het meer op dan kun je een wandeling maken.

Boottocht Jökulsárlón *

Aanvullende wensen

Wil je een specifiek plek bezoeken of een andere activiteit doen? Hieronder kun je aanvullende wensen kenbaar maken. Wij nemen dan contact op om te bespreken of dit mogelijk is.

Contactgegevens