Hotels

Authentieke Engels hotels

Green lanes

Eeuwenoude wegen

Food

Genieten van de Engelse keuken

ABOVE AND BEYOND
Ervaar zelf waar jouw Land Rover voor gebouwd is en ga samen met ons in 2022 naar Wales. Avontuur met een grote A! We nemen je off-road mee door het ruige binnenland van het prachtige Wales. Schrijf je in voor dit avontuur.

DE REIS
Deze hotelreis door het avontuurlijke Wales is een prachtige reis. We verzamelen op zondagavond in Hoek van Holland om de nachtboot richting Harwich te nemen. Via Cambridge rijden we naar Llanglollen waar we die middag al even ‘wennen’ aan het Greenlanen. Dinsdag duiken we het woeste Wales in. Via de Wayfarer rijden we naar het meer van Bala. Vanuit Bala trekken we alleen nog maar Zuidwaarts. Dan vervolgen wij onze reis over hele smalle vergeten bruggetjes. Een pracht lane is Happy Valley. We slapen in Ponterwydd. We ‘rijden’ via de Stratta Florida

en Happy Valley naar Devils Bridge (prachtige watervallen). Via oude Romeinse wegen komen we in LLandovery waar we zullen overnachten. Een geweldige off-road dag. Onderweg richting Harwich brengen we een bezoek aan Gaydon (British Motor Museum) om op vrijdagavond de nachtboot te nemen terug naar Hoek van Holland.

DE AUTO
Elke Land Rover kan mee. Zorg wel voor All-terrain banden. Enige off-road ervaring is fijn. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen. Neem contact op om te overleggen wat je aan jouw auto zou kunnen/moeten aanpassen.

WANNEER
We gaan van 2 tot en met 8 oktober 2022 op reis. Zondagavond 2 oktober verzamelen we in Hoek van Holland en we zijn zaterdagochtend 8 oktober op tijd terug in Hoek van Holland.

DE PRIJS
De prijs voor dit avontuur is € 1.675,- p.p. op basis van 2 personen per auto. Dit is inclusief deskundige begeleiding, de overtocht in een buitenhut, ontbijt, lunch en diner, portofoon gebruik, karakteristieke hotelovernachtingen, museum, gids en GPS uitleg. Deze reis is exclusief brandstof en drankjes.

HOE KAN JIJ MEE OP DIT AVONTUUR?
Aanmelden kan via de knop hieronder of bel Henry van Vliet +31 6 523 62 931 of Martijn Feenstra +31 6 446 60 016 of stuur een mail naar knook@4x4vakantie.nl

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:
Jaguar Land Rover Knook Breda BV
Veldsteen 2, 4815 PK, Breda, Netherlands

knook-jaguarlandrover.nl | knook-landrover.nl