Jaaroverzicht 2023

4×4 avonturen van 2023

Sprekers en onderwerpen:

  • Martin de Keizer: Verlichting op 4×4 voertuigen

  • Karin-Marijke & Coen: A bumpy road since 2003

  • Derek-Jan Franse: 5 sterren maaltijd rond het kampvuur

  • Henry van Vliet: Reisvoorbereiding voor je 4×4 trip

  • Reisinspiratie voor mooie 4×4 bestemmingen

Het online 4×4 kenniscafé start over:

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Schrijf je gratis in

Mede mogelijk gemaakt door:

Deel dit 4x4 kenniscafé

Deel dit 4x4 kenniscafé

Gastprekers en onderwerpen:

Landreiziger is in 2011 opgericht en bouwt met name elektrotechnische voertuig aanpassingen. Daarnaast leveren ze hoogwaardige elektronica en onderdelen voor 4×4 terreinwagens. Martin is een vakman die perfectie nastreeft. Tijdens het kenniscafé vertelt hij alle do’s en don’ts rond verlichting.

Ze noemen zichzelf de langzaamste reizigers op de planeet. Sinds 2003 zijn Karin-Marijke en Coen op reis met hun oude gele LandCruiser. Tijdens het kenniscafé vertellen ze over veiligheid op reis.

Derek-Jan Franse is wereldreiziger. Avonturier in hart en nieren die altijd nieuwsgierig is naar het verre onbekende met zijn andere geuren en nieuwe smaken. Hij is ook mountainbiker en mountaineer. En als geen ander weet hij dat de basis van elke succesvolle trip, hoe kort of lang deze ook duurt, begint bij smaakvol en voedzaam eten. Als de moraal zakt zal een smakelijke maaltijd de plannen laten slagen.

Henry van Vliet is een ervaren reiziger en heeft veel kennis van voertuigen. Hij reist met zijn Land Rover een aantal keer per jaar naar de Noordkaap, IJsland, Wales, Marokko en verder. In het kenniscafé deelt hij de top 5 belangrijkste voorbereidingen voor een 4×4 reis.

Registreer hieronder

Schrijf je gratis in