Ilian Trichopoulos
Ilian TrichopoulosReisleider
Ik word ontzettend blij van buitenspelen. Van zwerftochten over de Veluwe. Van zo hard over een zandvlakte galopperen dat je de tranen in je ogen hebt staan. Van urenlange gesprekken bij het kampvuur. Van motorrijden over verlaten weggetjes. Van offroad de mooiste plekken op de wereld ontdekken. Van kindernachtsafarikampen begeleiden als ‘hulpboswachter Ilian’. Van het uiterste van jezelf vragen op helse trailruns. Van mensen leren hoe ze de meest fantastische 4×4 auto’s door de modder kunnen sturen. Van (wild)kamperen in een hangmat. Van oog in oog staan met edelherten en everzwijnen. Van de seizoenen. Van de warmte van de zon en de geur van de regen. Van het geluid van de wind die door de bomen suist. Van de buizerds in de lucht en de sterren aan een heldere hemel. Van buitenspelen!
Michiel Melchior
Michiel MelchiorReisleider
Hoe een “totall-loss” Dafje mij uiteindelijk op de paden in de Spaanse Pyreneeën bracht. Mijn 4×4 avontuur begon in de winter van 1987 met een groene Lada Niva.
Henry van Vliet
Henry van VlietReisleider
Van jongs af aan ben ik samen met mijn broers al een enorm auto fan. Dit ben ik nooit kwijtgeraakt, mijn passie voor ”four wheel drives” is daarbij alleen maar groter geworden. Mijn droom was genieten van avontuur en gezellig samen met mijn reizigers rijden door mooie landschappen en bijzondere gebieden.

Voordat ik mijn eigen reizen organiseerde heb ik een aantal keer de Dakar meegereden en ben ik in vele landen geweest. Ik heb hier zoveel ervaringen en mooie herinneringen aan overgehouden dat ik dit graag wil delen met mijn reizigers.

Voor mij is het belangrijk dat u als reiziger de tijd van u leven heeft en daar moet ik voor zorgen. Ik ben flexibel en wil helpen al jullie wensen te vervullen (in overleg natuurlijk).

Martijn Feenstra
Martijn FeenstraBack office