Harald Schouwink
Harald Schouwink4x4 instructeur
De liefde voor 4×4 rijden is met de paplepel ingegeven. Van kleins af aan reed ik in de BJ van mijn vader op het erf en in het weiland. Tijdens de training op het terrein in Meppen en Bilstain leg ik je graag uit hoe alles werkt in jouw 4wd en gaan we veel oefenen in het terrein. De ideale manier om je skills te verbeteren en veel plezier te beleven.
Michiel Melchior
Michiel MelchiorReisleider
Hoe een “totall-loss” Dafje mij uiteindelijk op de paden in de Spaanse Pyreneeën bracht. Mijn 4×4 avontuur begon in de winter van 1987 met een groene Lada Niva.
Henry van Vliet
Henry van VlietReisleider
Van jongs af aan ben ik samen met mijn broers al een enorm auto fan. Dit ben ik nooit kwijtgeraakt, mijn passie voor ”four wheel drives” is daarbij alleen maar groter geworden. Mijn droom was genieten van avontuur en gezellig samen met mijn reizigers rijden door mooie landschappen en bijzondere gebieden.

Voordat ik mijn eigen reizen organiseerde heb ik een aantal keer de Dakar meegereden en ben ik in vele landen geweest. Ik heb hier zoveel ervaringen en mooie herinneringen aan overgehouden dat ik dit graag wil delen met mijn reizigers.

Voor mij is het belangrijk dat u als reiziger de tijd van u leven heeft en daar moet ik voor zorgen. Ik ben flexibel en wil helpen al jullie wensen te vervullen (in overleg natuurlijk).

Martijn Feenstra
Martijn FeenstraBack office
Mijn passie is het reizen naar afgelegen bestemmingen en doe dit vaak met een 4×4. De outback van Australië, Afrika en Europa is mij niet onbekend. Ik run de hele backoffice van onze reisorganisatie. Daarnaast begeleid ik 2 reizen per jaar en geef 4×4 training op de terreinen in Meppen (DE), Bilstain (BE) en Spaarnwoude (NL).