Loading...
Aragon hotelreis2023-12-12T20:06:36+00:00

Aragon, Noord Spanje – 7 dagen

4×4 trektocht door bergen en woestijn. Mooie tracks door bijzonder natuurgebieden in Noord Spanje. Met 6 hotelovernachting en alle maaltijden.

“Hola bienvenidos” welkom in Aragon, Noord-Spanje.

Een 4×4 trektocht door het ongerepte Noord Spanje. We starten in de buurt van Tremp en reizen richting het westen naar Pamplona. Een zeer afwisselende reis met veel onverharde tracks. Deze regio is nog een echte wildernis met weinig inwoners, laat staan toeristen.

DE REIS

Naast de mooie routes en ruige natuur bezoeken we ook mooie bezienswaardigheden op de route. Zo komen we door verlaten dorpjes, vervallen hermitages en het schitterend gelegen Muro deRoda. De route gaat langs de meeste geweldige rotsformaties zoals die bij Riglos de Mallos en we bezoeken het beroemde kasteel van Loarre. Een van de hoogte punten zullen de offroad tracks door het natuurgebied Bardenas Reales zijn. De reis eindigt bij een gorge waar je de wilde gieren kunt zien.

Tijdens de reis overnachten elke avond in een ander hotel. Ontbijt en diner hebben we in de hotels. Lunch maakt de reisleider in het veld.

DE AUTO

Elke 4×4 auto kan mee. Zorg wel voor all-terrain banden. Lage gearing is wel prettig. De hele route is schadevrij te rijden, maar de auto zal zeker vuil worden. Neem een snoeischaar mee als je krassen wilt voorkomen. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen tijdens de reis. Heb je vragen over je auto of ander materiaal, neem dan contact met ons op.

Highlights

  • Kasteel van Loarre
  • Nationaal park Bardenas Reales
  • Rotsformatie Riglos de Mallos
  • Fort Muro de Roda
  • Canyon de Lumbier met kolonie vale gieren

Reisdata

  • Nog geen datum gepland

Zondag aankomst en ontvangst.
Maandag t/m vrijdag routes rijden.
Zaterdagochtend eindigt het programma.

REIS DETAILS

Datum
Nog geen datum gepland

Reissom
€ 1290,- pp op basis van 2 personen per auto / hotelkamer

Eigen 4×4 of huurauto

6 – 7 auto’s

Hotels half pension

7 dagen

Ontbijt en avondeten in de hotels. Lunch bereiden wij onderweg.

Henry van vliet

Recensies

Zeer geslaagde Aragon hotelreis gehad dankzij een fantastische reisleiding en een zeer leuke groep!! Na een dag lekker off-road rijden werd deze afgesloten met een top hotelovernachting. Leuke bezienswaardigheden onderweg.

Waardering:

Berrie Geurtsen, 12 oktober 2022

Veel gestelde vragen

Is mijn 4×4 geschikt voor deze reis?2021-09-18T19:49:41+00:00

Elke 4×4 auto kan mee met deze reis. Zorg wel voor All-terrain banden. Lage gearing is niet noodzakelijk, wel prettig. De hele route is schadevrij te rijden, maar de auto zal zeker vuil worden. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen tijdens de reis. Heb je vragen over je auto of ander materiaal, neem dan contact met ons op.

Wat is de zwaarte van deze reis?2021-09-23T20:45:48+00:00

Dit is een categorie B reis, bedoeld voor iedereen met een standaard 4×4. Auto’s hoeven niet special geprepareerd te zijn. Een lier is niet noodzakelijk. We adviseren wel all terrein banden en een eigen sleeplint. We rijden voornamelijk mooie onverharde gravel routes met uitdagende 4×4 passages.

Kan ik een 4×4 huren voor deze reis?2023-12-12T20:23:09+00:00

Dat is vaak wel mogelijk via een gespecialiseerde 4×4 verhuurder. In onze blog over 4×4 huren vind je een overzicht van verhuurbedrijven. Klik op de link voor meer info: www.4x4vakantie.nl/blog/4x4verhuur

Kan ik terrein banden huren voor deze reis?2022-03-31T07:40:03+00:00

In veel gevallen is het mogelijk een set geschikte banden te huren. Gangbare maten hebben we op voorraad. Neem contact op via info@4x4vakantie.nl om de beschikbaarheid en huurprijs aan te vragen.

Ik ben nog niet zo ervaren, kan ik een 4×4 training volgen?2023-12-12T20:32:19+00:00

De meeste reizen zijn prima te doen als je nog weinig of geen ervaring hebt. Onze reisleiders kunnen je tijdens de reis instructie geven. Een 4×4 training voor de reis is ook mogelijk. We organiseren een aantal keer per jaar een 4×4 training op een offroad terrein. Bekijk de 4×4 trainingen op www.4x4vakantie.nl/#4x4training en boek deze gelijk. Staat er geen geschikte training op de website, neem dan contact op via info@4x4vakantie.nl en we doen je graag een voorstel.

Deel deze pagina op social media

Ga naar de bovenkant