Loading...
Wales hotelreis2024-01-30T21:54:12+00:00

“Helo croeso” welkom in het avontuurlijke Wales

Ervaar zelf waar jouw 4×4 voor gebouwd is en ga samen met ons naar Wales. Avontuur met een grote A! We nemen je off-road mee door het ruige binnenland van het prachtige Wales. Een avontuurlijke reis over de “Welsh Mountains”, onze routes gaan over de oudste gedeeltes van Wales, 530 miljoen jaar oud…. Wij nemen u mee over onze spannende “lanes” waar we elkaar regelmatig moeten assisteren. Bomen komen we niet veel tegen maar wel stenen en schapen, veel schapen, stof in de zomer en modder in de winter.

Reisinformatie

 • 10 t/m 15 maart 2024 (volgeboekt)
  6 t/m 12 oktober 2024
  17 t/m 22 november 2024

 • Hotels

 • Ontbijt en diner in de hotels. Lunch wordt door ons bereid onderweg

 • 6 dagen

 • Eigen 4×4

 • Maximaal 7 auto’s + 1 gidsauto

 • Ferry Hoek van Holland inbegrepen

 • Reisleider en gids: Henry van Vliet

 • € 1729,- pp bij 2 personen per auto
  € 2159,- pp op bij 1 persoon per auto

De reis

Deze reis gaat midden door het avontuurlijk Wales in een prachtige reis. We verzamelen in Hoek van Holland om de nachtboot richting Harwich te nemen. Via Cambridge rijden we naar Llanglollen waar we die middag al even ‘wennen’ aan het Greenlanen. De dag daarna duiken we het woeste Wales in. Via de Ceriog Valley rijden we naar het meer van Bala. Vanuit Bala trekken we alleen nog maar Zuidwaarts. Dan vervolgen wij onze reis over hele smalle vergeten bruggetjes. Een pracht lane is Happy Valley. We slapen in Ponterwydd. We ‘rijden’ via de Stratta Florida en Soar Mynd naar Devils Bridge (prachtige watervallen). Via de Black Mountains komen we in LLandovery waar we zullen overnachten. Een geweldige off-road dag. Onderweg richting Harwich brengen we een bezoek aan Gaydon (automotive heritage museum).

Highlights

 • Bala meer

 • Stratta Florida

 • Soar Mynd

 • Devils Bridge watervallen

 • British Motor Museum

Reisaanbod

 • 6 daagse 4×4 vakantie met eigen auto

 • Ferry overtocht met eigen hut en dinner

 • Hotels met half pension

 • Lunch vers bereid

 • Nederlandse gids/reisleider

 • Technische ondersteuning

Niet inbegrepen zijn: drankjes, reis- en annuleringsverzekering, autokosten zoals brandstof en persoonlijke uitgaven

Video

De auto

Elke 4×4 auto met lage gearing kan mee. Zorg wel voor All-terrain banden. MUD banden zijn een pré. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen. Neem contact op om te overleggen wat je aan jouw auto zou kunnen/moeten aanpassen. De route is niet krasvrij en de auto zal flink vies worden.

Heb je geen eigen 4×4 dan kunnen we een huurauto aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Programma

Zondagavond verzamelen we in de haven van Hoek van Holland. Na het inschepen genieten we van een diner aan boord. Maandagochtend vroeg meren we aan in Harwich. Ontbijt doen we in een typisch Engels restaurant. Daar rijden we daar naar de eerste green lanes. Dinsdag, woensdag en donderdag rijden we de uitdagende tracks in Wales. Vrijdagochtend verkennen we de laatste green lanes. In de middag is er tijd om het Britisch Motor Museum te bezoeken, naast het hoofdkantoor van van Jaguar-Land Rover. Begin van de avond rijden we de ferry op en genieten we nog een keer van een diner op zee. Na een goede nacht in je eigen hut komen we zaterdagochtend 08.00 uur aan in Hoek van Holland.

Foto’s

Recensies

Wat een fantastisch avontuur was dit. Deze reis zorgt voor blijvende herinneringen. Zeer ervaren en deskundige begeleiders in alle opzichten. Het was top.

Waardering:

Corrie O., 4 december 2022
Geweldige reis, mooie tracks, prima hotels, goede verzorging en zeer deskundige reisleiding.

 

Waardering:

Anoniem, 4 december 2022

Veel gestelde vragen

Kan ik een 4×4 huren voor deze reis?2023-12-12T20:23:09+00:00

Dat is vaak wel mogelijk via een gespecialiseerde 4×4 verhuurder. In onze blog over 4×4 huren vind je een overzicht van verhuurbedrijven. Klik op de link voor meer info: www.4x4vakantie.nl/blog/4x4verhuur

Welke reisdocumenten & visa heb ik nodig?2022-03-31T07:27:39+00:00

Als u naar het Verenigd Koninkrijk reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. De ID kaart is sinds 1 oktober 2021 niet meer geldig voor het Verenigd Koninkrijk.

Voor het Verenigd Koninkrijk heeft u geen visum nodig voor een verblijf korter dan 90 dagen.

Kan ik terrein banden huren voor deze reis?2022-03-31T07:40:03+00:00

In veel gevallen is het mogelijk een set geschikte banden te huren. Gangbare maten hebben we op voorraad. Neem contact op via info@4x4vakantie.nl om de beschikbaarheid en huurprijs aan te vragen.

Ik ben nog niet zo ervaren, kan ik een 4×4 training volgen?2023-12-12T20:32:19+00:00

De meeste reizen zijn prima te doen als je nog weinig of geen ervaring hebt. Onze reisleiders kunnen je tijdens de reis instructie geven. Een 4×4 training voor de reis is ook mogelijk. We organiseren een aantal keer per jaar een 4×4 training op een offroad terrein. Bekijk de 4×4 trainingen op www.4x4vakantie.nl/#4x4training en boek deze gelijk. Staat er geen geschikte training op de website, neem dan contact op via info@4x4vakantie.nl en we doen je graag een voorstel.

Is mijn 4×4 geschikt voor deze reis?2023-12-12T20:27:12+00:00

Een standaard 4×4 auto met lage gearing kan mee met deze reis. Zorg wel voor All-terrain banden en voldoende bodemvrijheid. De hele route is schadevrij te rijden. Hou wel rekening met krassen door takken. Sommige delen van de route zijn smal. Krassen zijn meestal wel te voorkomen door te snoeien. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen tijdens de reis. Heb je vragen over je auto of ander materiaal, neem dan contact met ons op via info@4x4vakantie.nl.

Boek deze reis

Ga je mee op reis? Boek dan direct een plekje via onderstaande knop.

Stel een vraag

Waarvoor neem je contact op *

Deel deze pagina op social media

Ga naar de bovenkant